Tedd ismét teljessé életed! 

Hallókészülék Nyílt Napok a Hallomás 
Halláspontban

 2017. május 15-16.

Végre Veszprémbe érkeztek azok az eszközök, amelyek újra teljes életet biztosíthatnak, azoknak, akik aktívak, dolgoznak, tárgyalnak, zenét hallgatnak, társaságba járnak, esetleg sportolnak, netán zúg a fülük és mindezek mellett szükségük van a diszkrét készülék megjelenésre.
Azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a hallásuk terén. 

Várunk INGYENES rendezvényünkön, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálnak, így a helyszínen megnézheted és ki is próbálhatod a legmodernebb vezetéknélküli hallókészülék technológiát is!

A rendezvény csak két napos, szabad helyek még korlátozott számban foglalhatók!

 

Ingyenesen hívható központi telefonszám:

06 (80) 62-00-62

 

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

Magabiztos beszédértés - még zajos környezetben is

Ezek a forradalmi hallást segítő eszközök bizonyos szituációkban (pl. zajos beszédkörnyezetben) mára már jobb hallást tesznek lehetővé viselőjüknek, mint amit éphallóként hallanak az emberek.

“Egyszer kaptam egy fülmögötti hallókészüléket, nem hallottam vele se tisztábban se jobban. Nem értettem, hogy mit kérdeznek tőlem az emberek vagy, hogy miről beszélgetnek.. Az hogy a hangszóró a fülemben van nagy előnyt jelent számomra… jobban hallom és értem a beszélgetéseket.”

Zsuzsanna - értékesítési vezető

Egy nem mindennapi megoldás a mindennapokra!

Egy "Made for iPhone" hallókészülék

Bonyolítsd le telefonhívásaidat, vagy hallgasd kedvenc zenéidet iPhone, iPad® and iPod touch® készülékeidről közvetlenül a hallókészüléken keresztül, anélkül, hogy bármilyen egyéb kiegészítőt, adaptert vagy alkalmazást kellene használnod. 

A HearPlus Alkalmazás - a még jobb kezelhetőségért.

Az okos telefon alkalmazással közvetlenül, iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékedről vezérelheted hallókészülékeidet. Az iOS-t használó készülékeiddel való közvetlen kapcsolat lehetővé teszi számodra a hangerő változtatását, vagy a különböző környezeti programok közötti váltást. Ez azonban jóval több egy egyszerű távirányítónál.

Vezeték nélküli kiegészítők

A vezeték nélküli kiegészítők könnyed módon biztosítanak kapcsolatot a környező világgal. Nézz televíziót, hallgass zenét, vagy beszélgess telefonon, a sztereó hang közvetlenül füledben lévő hallókészülékekbe továbbítódik.

Ez a vezeték nélküli kiegészítő család az első 2.4 GHz-re épülő rendszer. Ennek a 2.4 GHz-es technológiának köszönhetően jóval jobb minőségű az audó-jel és minimális a késleltetés, így fennakadásoktól mentes, folyamatos hallásélményben részesülhetsz.

Akusztikus terápia (fülzúgás esetén)

A terápia használatával egy hallókészülékkel, vagy más hangforrással fokozatosan csökkenthető a tinnitus-ra való koncentráció, és megváltozik az agynak a fülzúgásra adott reakciója. Kellő idő elteltével pedig minimálisra csökkenthető az észlelésből eredő negatív érzelem és frusztráció mértéke.

A rendezvény csak két napos, szabad helyek még korlátozott számban foglalhatók! Biztosítsd a Tiédet most:

"Olyan dolgokat hallok, amiket előtte soha - teljesen megváltoztatta az életemet. A készülék hangzása lenyűgöző…felülmúlta az elvárásaimat. 

A kép csak illusztráció

Éles és tiszta a hang. Olyan dolgokat hallok meg, amiket előtte soha nem hallottam, és minden nehézség nélkül tudom az iPhone-ommal a hangerőt beállítani - ez tényleg megváltoztatta az életemet."

Kinga, 17, az Auditus Halláspontok korábbi ügyfele.

 

 

Megismernéd korunk legfejlettebb hallókészülék technológiáit?

Rendezvényünket főleg az aktív korosztály részére, valamint olyan idősek számára ajánljuk, akik a mindennapokra keresnek egy nem mindennapi MEGOLDÁS-t hallásukhoz. Ügyvédeknek, üzletembereknek, orvosoknak, tanároknak és mindenki másnak, akiknek életében, vagy kedvtelése során elengedhetetlen, hogy jól értsék a környezetüket, hiszen ettől függhet egyéni sikerük, boldogulásuk és szakmai előrejutásuk – nekik feltétlenül érdemes élni ezzel a lehetőséggel. 

Ne habozz, jelentkezz a kizárólag ezzel a témával foglalkozó Hallókészülék Nyílt Napokra. Minden kérdésére választ kaphatsz, és alkalmad nyílik kipróbálni vezetéknélküli technológionkat és fülzúgás terápiáinkat is.

Hallomás Veszprém Halláspont

Cím: 8200 Veszprém, Mártírok Útja 1.
Telefon: +36 (30) 479-9952

(a Csolnoky Ferenc Kórházzal és a Feltámadt Üdvözítő templommal szemben)

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.