Szakképzett hallásgondozóink választ adnak kérdéseire és segítenek kiválasztani egy alkalmas időpontot ingyenes hallásvizsgálatához és a megfelelő készülék kiválasztásához.

Kérjük adja meg adatait és munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során keresni fogja, hogy időpontot egyeztessen Önnel.

Hallókészülék kiválasztás

A megfelelő hallókészülék kiválasztása éppen olyan fontos, mint hallásgondozó szakemberé, aki azokat beállítja.

 

Az átfogó vizsgálatot követően a hallásgondozó szakember olyan egyénre szabott megoldást fog tanácsolni Önnek, amely kifejezetten arra a hallásvesztés típusra van kifejlesztve, amire önnek szüksége van, de illeszkedik az Ön szükségleteihez a hétköznapi életben, valamint amelyet az Ön anyagi helyzete is megenged.

A közösen kiválasztott készüléket legalább 15 napon keresztül ingyenesen és kötelezettségmentesen próbáhatja ki saját otthonában (ami nem jár vásárlási kötelezettséggel), hogy Ön könnyen megtanulja a hallókészülék és tartozékainak használatát, és meggyőződjön a készülék megbízhatóságáról.

Halláspontjainkban ingyenesen vehet részt a hallásvizsgálaton, és előjegyzési rendszerünknek köszönhetően Ön várakozás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat.

Ingyenesen hívható telefonszám:

06 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

Kérdései vannak a hallásvesztésével, vagy a hallókészülékekkel kapcsolatban?

Ne habozzon, szakképzett hallásgondozóink választ adnak kérdéseire és segítenek kiválasztani egy alkalmas időpontot ingyenes hallásvizsgálatához. 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.