Úszunk vagy hallunk? Nem muszáj választanod.

Akik rendszeresen úsznak tudják, hogy hallókészülékkel nem merülhet vízbe az ember. Ki van lőve így a szauna, a termálfürdő és a gőz is. Azt mégsem lehet, hogy mindezekről le kelljen mondanod, ha hallókészüléket hordasz!

Úszunk vagy hallunk? Nem muszáj választanod, a vízálló hallókészülék segít.

Forrás:123RF

Alap esetben ha vizes helyre mész, ki kell venned a hallókészüléket. Beteszed a kis dobozába és az úszás után  szárazra törölt füledbe visszateszed. Ez nem túl bonyolult leszámítva azt a tényt, hogy a két művelet között alig hallod a környezetedet. Ez nemcsak számodra kellemetlen, de még veszélyes is lehet. Nem hallod megfelelően a körülötted úszókat, a hangok irányát sem tudod meghatározni és az amúgy is rossz akusztikájú uszodákban csak a látásodra hagyatkozhatsz.

Tudsz róla, hogy mindezen nem is kellene már aggódnod?

  Már több gyártó által is készült vízálló hallókészülék azok számára, akik aktívan sportolnak, vagy egyszerűen csak kötöttségek nélkül szeretnék élvezni a nyári szabadságukat. Nem kell tartanod attól sem, ha egy gyalogtúrán bőrig ázol, vagy strandoláskor a füledben felejted a hallókészüléket. Nyugodtan benevezhetsz egy vadvízi evezésre, vagy hegyi kerékpár túrára a legmeredekebb lejtőkkel! Az IP68-as szintű védelem garantálja, hogy a hallókészüléked folyamatosan vízbe merítve is tökéletesen vízálló, rázkódásálló, valamint ellenáll a pornak. A fizikai és a mentális egészség miatt is fontos, hogy akkor se kelljen lemondani a mindennapi mozgás öröméről, ha hallókészüléket hordasz. Nem muszáj választanod, hogy úszol, vagy jól hallasz inkább.

Válts és élvezd a nyarat szabadon vízálló hallókészülék segítségével! Halláspontjainkban segítünk megtalálni a neked megfelelő vízálló hallókészüléket.

 

Ingyenesen hívható telefonszám: 06 (80) 62-00-62

Írj nekünk!

Szeretnél naprakész híreket kapni a hallás világából? Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy iratkozz fel hírlevelünkre!