Ne hagyd, hogy a halláskárosodás tönkre tegye a nyári terveidet!

A nyár vége előtt még jól esne egy kis kikapcsolódás? Ha halláskárosodásod van, akkor ez valószínűleg a nyaralási terveidet – többek között a nyaralással szemben támasztott elvárásaidat is – nagyban befolyásolhatja. A vakáció általában a pihenésről és az új helyek felfedezéséről szól. De ha terveid között zajos városok meglátogatása, illetve városnézések is vannak, akkor már most meg kell tenned az első lépéseket annak érdekében, hogy a nyaralás minden pillanatát élvezhesd.

Ne hagyja, hogy a halláskárosodás tönkre tegye a nyári terveit!

Forrás: 123RF

Iktasd be teendőid közé a már régóta halogatott látogatást hallásgondozódnál. Cselekedj még időben, hogy a halláskárosodás ne veszélyeztesse a nyári terveidet.

Ha azon kaptad magát, hogy változtatásokra lenne szüksége hallókészüléked beállításaiban, akkor eljött az ideje azok ellenőriztetésének vagy finomhangolásának. Az Auditus Halláspontjainkban mi mind azért dolgozunk, hogy a halláskárosult emberek ismét felfedezhessék a hallás örömét. Már többször írtunk a megelőzésről és a probléma kezeléséről, de fontos, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy hallásunk visszanyerésének első lépcsőfoka egy szakszerű kivizsgálás. Ezt követi a szakemberek által ajánlott tanácsok követése – ami lehet akár az igényeknek megfelelően beállított hallókészülékek viselése, vagy pedig a hallásvédő eszközök szükség szerinti használata.

Hallásunk összeköt minket egymással és a minket körülvevő világgal.

Ez a csodás kapcsolat egyaránt megnyugtat bennünket és segít az új kapcsolatok kialakításában – még akkor is, amikor a nyári vakációnkat élvezzük.

Ingyenesen hívható telefonszám: 06 (80) 62-00-62

Írj nekünk!

Szeretnél naprakész híreket kapni a hallás világából? Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy iratkozz fel hírlevelünkre!