Indul a fesztivál szezon, ne maradj le!

A 2017-es fesztiválnaptárból már lehet tudni, hová érdemes kimenni a nyár folyamán. Egy este is, de egy egész heti bulizás különösen megterhelő lehet a fül számára. Te mit teszel azért, hogy megőrizd az ép hallásodat? Hallókészüléket hordasz? Nem kell kimaradnod a buliból!

Indul a fesztivál szezon, ne maradj le!

Forrás:123RF

Egyre többször látni a nagy színpadok előtt füldugós fiatalokat, akiket eleinte furcsa pillantásokkal méregetnek a többiek, de aztán lesznek olyan követőik, akik hozzájuk hasonlóan szeretnék megőrizni a jó hallásukat a zajos zenei élmény mellett.

Jó lenne, ha több fiatal látná be, hogy a hallásra érdemes vigyázni, a füldugóval pedig ugyanúgy élvezhető a zene annyi különbséggel, hogy a tűrhető tartományon belül marad a hangerő. Ha te is tudatosan vigyázol az egészségedre, ne felejts el füldugót vinni magaddal a buliba. Idén már biztosan nem ciki a nagyszínpadnál így csápolni!

Hallókészülékkel mennél koncertre?

Ha már eleve hallókészülékes vagy, biztosan szembesültél a problémával, hogy a beszédre optimalizált hallókészülékkel nem hallod olyan jó minőségben a zenét. Legyen az koncert, hangverseny – ki milyen zenét kedvel – vagy csak otthoni zenehallgatás a megszokottnál hangosabban, nem mindegy, hogyan jut el a füledbe.

A zene élvezetéhez egészen más beállítások szükségesek, mint a hagyományos készülékek esetében.

Már létezik olyan hallókészülék, ami a hangerő nagyobb mértékű változásait kezelni képes és kiváló hangminőséget és hanghűséget biztosít a zenehallgatás során.

Egy jól kiválasztott és megfelelően beállított hallókészülék, egy felkészült hallásspecialista kell és kompromisszumok nélkül élvezheted a zenét. Nagyszerű dolog, hogy valaki nem mond le a koncertek fantasztikus hangulatáról a hallásproblémája miatt. Számodra is van megoldás.

Nem akarsz lemaradni a nyári fesztivál-élményről? Kérj időpontot ingyenes hallásvizsgálatra és segítünk megtalálni a megfelelő hallókészüléket a kedvenc bandád koncertjéhez.

Ingyenesen hívható telefonszám: 06 (80) 62-00-62

Írj nekünk!

Szeretnél naprakész híreket kapni a hallás világából? Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy iratkozz fel hírlevelünkre!