Fülzúgás napok a
Hallomás Halláscentrumban

Fülzúgással él? Szenved a a fülében állandósult csengéstől, idegesíti a zúgás, nehezen viseli a sípolást?

Változtassa újra elviselhetővé életét!

Jöjjön el INGYENES rendezvényünkre, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálják, és a helyszínen kipróbálhatja fülzúgás terápiáinkat is!

A rendezvény két napos, már csak 
2017. március 13-14.-ére vannak szabad helyek, korlátozott számban.

“Építkezéseken dolgozom, így volt ez az elmúlt 13 évben is. A fülzúgásom már szinte az őrületbe kergetett. Ezért a közelmúltban úgy döntöttem, hogy kipróbálom a lézeres terápiát. Most ismét képes vagyok a feladataimra koncentrálni.”
Zsolt - Építési csoportvezető

Hallomás Halláscentrum

Cím: 8200 Veszprém, Mártírok Útja 1.
Telefon: +36 (30) 479-9952

Telefon:

+36 (30) 479-9952

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

A csend elviselhetetlen hangjai - speciális megoldások a fülzúgástól szenvedőknek

 

Állandó a zúgás, csengés és sziszegés a fülében? Már elképzelni sem tudja az életét nélküle? A legtöbben szinte mindent megadnának azért, hogy közelebb kerüljenek a fülzúgás-problémájuk megoldásához. Már szinte minden kipróbáltak, ami megszüntethetné a hangot a fülükben, hogy újra nyogodtnak és egészségesnek érezhessék magukat. 

Ne veszítse el a reményt! 

Szeretne szelíd megoldást a fülzúgása kezelésére?

Akár otthonában is alkalmazhatja ezt a modern és hatékony kezelési módot, a Safe Lasert!

Hogyan segít a lágy lézer?

A lézer kezelés a már régóta fennálló fülzúgást és fülfájdalmat tudja tompítani, csökkenteni, sok esetben tartósan megszüntetni.

A lézeres kezelés krónikus fülzúgásra is hatásos?

A krónikus fülzúgás lassan kezd el javulni, így elhúzódó kezelésre kell felkészülni. A fülzúgás csökkenésének észlelésekor a kezelések gyakorisága azonban csökkenthető.

Akusztikus terápia

A terápia használatával egy hallókészülékkel, vagy más hangforrással fokozatosan csökkenthető a tinnitus-ra való koncentráció, és megváltozik az agynak a fülzúgásra adott reakciója. Kellő idő elteltével pedig minimálisra csökkenthető az észlelésből eredő negatív érzelem és frusztráció mértéke.

Progresszív Tinnitus-kezelés

Hasonlóan ahhoz, amikor egy sötét szobában egyetlen kicsiny gyertya fénye elég ahhoz, hogy ne figyeljünk semmi másra, úgy tapad a fülzúgásban szenvedők figyelme az alig észlelhető, de nem szűnő zúgásra a fülükben.

Ha a sötét szobában felkapcsoljuk a világítást, a gyertya fénye azonnal elveszti központi fontosságát. A terápia célja megtanítani az agyat arra, hogy ne értékelje többre a fülzúgást, mint egy teljesen lényegtelen háttérzajt.

“Az első előnyét szinte azonnal tapasztaltam, amikor végre jól aludtam az éjjel, és
továbbra is jól alszom a készülékemnek köszönhetően. Kezdetekben csak éjszakánként hordtam a készülékemet, de miután megszoktam a viselését,  már olvasáshoz és tanuláshoz is használtam az eszközt, hiszen így sokkal jobban tudok koncentrálni.

A kép csak illusztráció

Most, még ha nem is hordom, azt veszem észre magamon, hogy kicsit kevésbé zavar a
fülzúgás, mint korábban. Reménykedem a további javulásban, és hálás vagyok azért,
amit már elértem.”
 

Boglárka, 19, az Auditus Halláspontok korábbi ügyfele. Nem hallássérült.
A fülzúgása sportolás közben elszenvedett agyrázkódás következménye.

Interjú az ötletgazdával

A program során több különböző kezelési mó­dszerrel is segíthetnek azokon, akik fülzúgástól (tinnitus) szenvednek. Ezek a terápiák a szakirodalom szerint – az okot szolgáltató közel 50 féle betegség esetében – megoldást adhat­nak. 

Kérdések Kérdések és válaszok: Nagy Tamás audiológustól, a program ötletgazdájától, a HalloMás Halláscentrumok vezetőjétől.

1. Miért indult el a kezdeményezés?

Megdöbbentően magas azoknak az embereknek a száma, akiknek életét komolyan megkeserítik ezek a tünetetek, kö­zel harmaduk esetében pedig nagyon komoly, alvás- és életviteli problémákat is okoznak. Nekik szeretnénk szakorvosaink és szakembereink bevonásával tanácsot adni és megoldást is kínálni számukra. 

 2. Hogyan történik ez a gyakorlatban?

A személyes találkozó során egy kb. 30-45 perces szakorvosi vizsgálatsorozattal szűkítjük le a lehetséges kezelési módok körét, majd a szakemberek a fülzúgásban szenvedővel közösen választják ki ezek közül a legmegfelelőbbet. Ha rendel­keznek korábbi vizsgálati eredményekkel, azokat mindenképpen hozzák el magukkal. Mivel a rendezvény költségeit mi álljuk, az a jelentkezők számára teljesen díjtalan. A tapasztalatok alapján nagy érdeklődésre számítunk, ezért részvételhez időpontot kell kérni a +36 (30) 479-9952-es telefonszámon.

3. Miért éri meg ez önöknek?

Itt, a székesfehérvári régióban is napi szinten találkozunk a fül­zúgásos emberekkel. Nekem is sokáig volt enyhe fülzúgásom, az egyik legjobb barátomnak pe­dig tartósan komoly alvásproblémákat okozott, tehát van személyes indíttatásom  is... A kampány során 8-10 hónapja megjelent új terápiákat hozunk el a rendezvényre, amelyek már ez alatt a rövid idő alatt is sok reményvesztett, tinnitusban szenvedő személy­nek segítettek. Amennyiben segít a terápia valamelyi­ke, lehetőség van az eszközök bérlésére, vagy akár megvásárlására is

4. Minden esetben tudnak segíteni?

 Többen végső elkeseredésükben százezreket köl­töttek már arra, hogy megoldják egyszer és minden­korra bajukat. A többség nem járt sikerrel. A rendezvényen megjelenő terápiákkal viszont nagyon jó eredményeket ér­tünk el több mint 300 ügyfél esetén; így azt gondol­juk, komoly esély van rá, hogy többnyire segíteni tudunk majd.

Kérdései vannak a fülzúgással kapcsolatban?

Ne habozzon, jelentkezzen a kizárólag ezzel a témával foglalkozó Fülzúgás napra. Minden kérdésére választ kap, és alkalma nyílik kipróbálni fülzúgás terápiáinkat is.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.