Azonnali ellátás, hallójárati készülékkel.

Hallókészülék Nyílt Nap az Ági-Fon
Halláspontban

2017. május 5.

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki –  
vagy akár vigye el féláron*! - az új Signia készülék szinte észrevehetetlen a fülben.azoknak, akik teljes diszkrécióra vágynak.

Szuper lágy és szuper kényelmes, azonnal illeszkedik, anélkül, hogy egyénileg kialakított házra lenne szükség.

Jöjjön el INGYENES rendezvényünkre, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálják, és a helyszínen kipróbálhatja eddigi legdiszkrétebb hallókészülékünket.

A rendezvény csak egy napos, szabad helyek még korlátozott számban foglalhatók

2017. május 5.-ére.

Cím: 7623 Pécs, Rét u. 11.
Telefon: +36 (30) 536-7941

(az Ideg Klinikával szemben)

 

Ingyenesen hívható telefonszám:

+36 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

A legdiszkrétebb hallókészülékünk

A világ egyik legkisebb hallókészüléke, a legújabb Signia hallójárati készülék szinte észrevehetetlen a fülbenazoknak, akik teljes diszkrécióra vágynak. Szuper lágy és szuper kényelmes, azonnal illeszkedik, anélkül, hogy egyénileg kialakított házra lenne szükség. Elképesztően kis mérete ellenére kiemelkedő hallásélményt nyújt és klinikailag igazoltan csökkenti a hallási erőfeszítést. 

Személyre szabott diszkréció

Nem kell várniaegyszerűen csak besétál hozzánk, kipróbálja a készülékeket, majd a beállítások után már magával is viheti őket. A hallójáratba helyezhető hagyományos hallókészülékektől eltérően nem kell várnia az egyéni illesztésre. Szilikonborításának köszönhetően azonnal illeszthetjük és be is állíthatjuk a készülékeket, úgy, ahogyan Ön szeretné. Ezután rögtön kiléphet az erőfeszítés nélküli hallás világába.


Az új Signia hallókészülékek fejlett funkciókat és kiemelkedő hangminőséget kínálnak. A forradalmi binaurális egymikrofonos irányhatás fokozza a fül természetes fókuszálási képességét az elölről érkező hangok irányába, miközben kiszűri a hátulról érkező, zavaró zajokat. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az audioforrásokból érkező hangokat közvetlenül a füleiben hallgathatja. Próbálja ki és élvezze a tartozékok széles skálájának (pl. a távirányítóknak) a kényelmét! 

Élvezze az élet valódi hangjait!

Ahol magas a környezeti zajszint, ott a beszélgetéshez koncentráció és erőfeszítés szükséges. Ilyen helyek például az egyterű irodák, a zsúfolt bevásárlóközpontok vagy a forgalmas éttermek. Ezekben a helyzetekben megfeszített figyelem kell ahhoz, hogy értsük a beszédet, ezzel a ténnyel olykor még az ép hallású emberek is szembesülnek. 
Az új Signia hallójárati készülék megbirkózik ezekkel a kihívásokkal is. Egész nap. Minden helyzetben.

Színkoncepció

A kék színű a bal fülbe, a piros a jobb fülbe való. A színkód abban segít Önnek, hogy már az első alkalommal a megfelelő fülbe helyezze a készülékeket. 

Egyetlen kattintás és kész is van

borítás egyszerűen rákattinthatóhallókészülékekre, amelyek ezután biztonságosan illeszkednek a fülbe.

Személyessé teheti hallásélményét a tartozékok széles választékával!

A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg beszélgetés zajlik különböző hallási helyzetekben. Nem lenne nagy-szerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, és diszkréten be tudná állítani hallókészülékét?


Hallókészülékei csatlakoztathatók iPhone-hoz, iPad-hez, androidos eszközökhöz, és bármilyen Bluetooth-képes telefonhoz

Audiojel-továbbítás könnyedén

A vezeték nélküli hallókészülékek egyszerűenátalakíthatókminőségi, sztereó fülhallgatóvá. Az okos, multifunkciós gomb segítségével be- és kikapcsolhatja a nyakba akasztható központi egységet, felveheti a telefont, változtathat a hallási programokon, ill. könnyedén átválthat az audioforrások, pl. a zenelejátszó és a TV között.  A jól látható hangerő-szabályozókkal gyorsan beállíthatja hallókészülékén a hangerőt.

A könnyen értelmezhető LED fények pedig fontos információkat közvetítenek, például hogy mikor kell újratölteni az akkumulátort

Kiegészítők

TV-jeladó

A TV-jeladó a Bluetooth nélküli televízió-készülékeket kapcsolja össze a központi egységgel. Így a hangokat vezeték nélkül, közvetlenül a hallókészülékeiben hallja, és élvezettel nézheti kedvenc videóit. 

Kiegészítő mikrofon

Szintén vezeték nélkül kapcsolódik. Miután odaadta a beszélőnek a mikrofont, a hang közvetlenül az Ön hallókészülékébe jut, ami különösen hasznos nehéz hallási helyzetekben, például megbeszéléseken.

Okostelefon alkalmazás: nagyobb diszkréció, nagyobb kényelem, több lehetőség

Az alkalmazás a központi egységet a további funkciók mellett még diszkrétebbé teszi. Okostelefonja kijelzőjén megtekintheti hallókészülékei állapotát, hangokat továbbíthat audioforrásokból, vagy használhatja távirányítóként. És mivel mindent szabályozhat okostelefonján, a hallókészülék-beállítások módosítása is úgy néz ki, mintha csak a telefonját nézné. 

Távirányító

Az áramvonalas távirányító segítségével, a nagy és kényelmes gomboknak, valamint a könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően hallókészüléke funkcióinak szabályozása egyszerűbb, mint korábban bármikor

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azok számára, akik diszkréten, kényelmesen szeretnék szabályozni hallókészülékeiket nagyméretű távirányító vagy okostelefon nélkül. A megbízható, könnyen használható miniPocket elég pici ahhoz, hogy akár egy kulcskarikára lehessen tenni, ahhoz mégis elég erős, hogy valamennyi fontos szolgáltatást szabályozni lehessen vele.

Fülzúgás? Kéznél a könnyebbség!

Statikus ésóceáni hullámterápiás hangjaival megkönnyebbülést nyújt azoknak, akik fülzúgástól szenvednek. Kérdezzen minket, melyik megoldás felelne meg Önnek leginkább.

Kérdései vannak a készülékekkel kapcsolatban?

Ne habozzon, jelentkezzen a kizárólag ezzel a forradalmi hallókészülékkel foglalkozó Nyílt Napra. Minden kérdésére választ kap, és alkalma nyílik a készülék és a kiegészítők kipróbálására is.

*Az árkedvezményes ajánlat csak nem OEP támogatott vásárlás esetén érvényes.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.