Hallókészülék Nyílt Napok az
Otonet Halláscentrumban


2017. április 24-25.

Tedd teljessé ismét életed!

Végre Esztergomba érkeztek azok az eszközök, amelyek forradalmat indítottak el azok körében, akik „mindent akarnak” a hallásuk terén.
Azoknak, akik aktívak, dolgoznak, tárgyalnak, zenét hallgatnak, társaságba járnak, esetleg sportolnak, netán zúg a fülük és mindezek mellett szükségük van a diszkrét készülék megjelenésre.


Várunk INGYENES rendezvényünkön, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálnak, és a helyszínen megnézheted és kipróbálhatod a legmodernebb vezetéknélküli hallókészülék technológiát is!

A rendezvény csak két napos, szabad helyek még korlátozott számban foglalhatók!


“Egyszer kaptam egy fülmögötti hallókészüléket, nem hallottam vele se tisztábban se jobban. Nem értettem, hogy mit kérdeznek tőlem az emberek vagy, hogy miről beszélgetnek.. Az hogy a hangszóró a fülemben van nagy előnyt jelent számomra… jobban hallom és értem a beszélgetéseket.”
Péter - értékesítési vezető

Otonet Halláscentrum

Cím: 2500 Esztergom, Petőfi Sándor u. 26-28.
Telefon: +36 (30) 566-3455

(a Vaszary Kolos Kórház területén, az Audiológiai Szakrendelőben)

 

Ingyenesen hívható telefonszám:

+36 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

Magabiztos beszédértés - még zajos környezetben is

Ezek a forradalmi hallást segítő eszközök bizonyos szituációkban (pl. zajos beszédkörnyezetben) mára már jobb hallást tesznek lehetővé viselőjüknek, mint amit éphallóként hallanak az emberek.

Egy nem mindennapi megoldás a mindennapokra! 

Egy "Made for iPhone" hallókészülék

Bonyolítsd le telefonhívásaidat, vagy hallgasd kedvenc zenéidet iPhone, iPad® and iPod touch® készülékeidről közvetlenül a hallókészüléken keresztül, anélkül, hogy bármilyen egyéb kiegészítőt, adaptert vagy alkalmazást kellene használnod. 

A HearPlus Alkalmazás - a még jobb kezelhetőségért.

Az okos telefon alkalmazással közvetlenül, iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékedről vezérelheted hallókészülékeidet. Az iOS-t használó készülékeiddel való közvetlen kapcsolat lehetővé teszi számodra a hangerő változtatását, vagy a különböző környezeti programok közötti váltást. Ez azonban jóval több egy egyszerű távirányítónál.

Vezeték nélküli kiegészítők

A Direct Line  vezeték nélküli kiegészitők könnyed módon biztosítanak kapcsolatot a környező világgal. Nézz televíziót, hallgass zenét, vagy beszélgess telefonon, a sztereó hang közvetlenül füledben lévő hallókészülékekbe továbbítódik.

A Direct Line család az piac elsp 2.4 GHz-re épülő rendszere. Ennek a 2.4 GHz-es technológiának köszönhetően jóval jobb minőségű az audó-jel és minimális a késleltetés, így fennakadásoktól mentes, folyamatos hallásélményben részesülhetsz.

Akusztikus terápia

A terápia használatával egy hallókészülékkel, vagy más hangforrással fokozatosan csökkenthető a tinnitus-ra való koncentráció, és megváltozik az agynak a fülzúgásra adott reakciója. Kellő idő elteltével pedig minimálisra csökkenthető az észlelésből eredő negatív érzelem és frusztráció mértéke.

“"Olyan dolgokat hallok, amiket előtte soha - teljesen megváltoztatta az életemet. A Beltone First hangzása lenyűgöző…felülmúlta az elvárásaimat. 

A kép csak illusztráció

Éles és tiszta a hang. A Betolne Firstel olyan dolgokat jallok meg, amiket előtte soha nem hallottam, és minden nehézség nélkül tudom az iPhone-ommal a hangerőt beállítani - ez tényleg megváltoztatta az életemet."

Kinga, 17, az Auditus Halláspontok korábbi ügyfele.

 

 

Megismernéd korunk legfejlettebb hallókészülék technológiáit?

Rendezvényünket főleg az aktív korosztály részére, valamint olyan idosek számára ajánljuk, akik a mindennapokra keresnek egy nem mindennapi MEGOLDÁS-t hallásukhoz. Ügyvédeknek, üzletembereknek, orvosoknak, tanároknak és mindenki másnak, akiknek életében, vagy kedvtelése során elengedhetetlen, hogy jól értsék a környezetüket, hiszen ettől függhet egyéni sikerük, boldogulásuk és szakmai előrejutásuk – nekik feltétlenül érdemes élni ezzel a lehetőséggel. 

Ne habozz, jelentkezz a kizárólag ezzel a témával foglalkozó Hallókészülék Nyílt Napokra. Minden kérdésére választ kaphatsz, és alkalmad nyílik kipróbálni vezetéknélküli technológionkat és fülzúgás terápiáinkat is.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.