Hallókészülék Nyílt Napok a Ko-Ha Sound
Halláspontban

Egyszerűbb élet, egy egyszerűen zseniális megoldással...

Szabaduljon meg az egyszer használatos elemekkel járó kötöttségektől!


Jöjjön el INGYENES rendezvényünkre, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálják, és a helyszínen kipróbálhatja a hallókészülékeket, amellyel akár 24 órán keresztül* élvezheti a hallást egyetlen egyszerű feltöltéssel.

A rendezvény csak két napos, szabad helyek még korlátozott számban foglalhatók

2017. március 30-31.-ére.


“Egészen olyan élmény lesz, mintha visszakapná a hallását.
Ráadásul az elemek miatt sem kell aggódnia többé. Olyan készülék, amit
csak feltesz tölteni éjszakára, majd 24 órán keresztül használhatja.”
Dr. Tiffany Sexton, egészségügyi szolgáltató

Ko-Ha Sound Halláspont

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 18.
Telefon: +36 (20) 999-0989

(a Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet területén, az Audiológiai Szakrendelőben)

 

Ingyenesen hívható telefonszám:

+36 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

A leggyorsabban tölthető és a legtartósabb

 

Az újratölthető hallókészülékek napjainkban a leggyorsabban tölthető és legtartósabb hallókészülékek a piacon. Tulajdonképpen 24 órányi* hallást biztosítanak egyetlen, 3 órás töltéssel. Ha sietnie kell, egy rövid, 30 perces töltést követően akár 6 órán át élvezheti a teljes teljesítményt. Továbbá, bárhol egyszerűen használható okos töltési megoldásokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően sosem kell amiatt aggódnia, hogy lemerülnek hallókészülékei.

Okos töltési lehetőségek:

24 órán keresztül* élvezheti a hallást egyetlen feltöltéssel

Úgy tervezték, hogy könnyebbé tegye az életet, ezért ezekkel hallókészülékkel a felhasználóknak nem kell többé kicsi és nehézkesen használható eldobható elemek használatával bajlódniuk.

 

Teljesen automatikus, az erőfeszítés-mentes hallásért

Anélkül, hogy kézzel kellene beállítani a hallókészüléket, nyugodtan élvezheti a páratlan hallást és hangminőséget... Bárhová is vigye az élet.

 

Nagyobb beszédértés zajban

60%-kal javítja a beszédértést a hallókészüléket nem használókéhoz képest, úgy, hogy csak egy hangot erősít fel a zajos környezetben.

*Teljes feltöltés után, több mint 80 perc streamelési idő mellett.

A lítium-ion akkumulátor 40%-kal nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos újratölthető akkumulátorok, így megbízható és képes a fejlettebb technológia teljesítményének támogatására is.

 

A lítium-ion akkumulátor emellett gyorsabban tölthető, hosszabb ideig működik és még folyamatos újratöltésekkel sem megy tönkre az évek múlásával sem. Ez teszi lehetővé a Phonak újratölthető hallókészülékei számára, hogy egyetlen 3 óráig tartó töltéssel 24 órán keresztül*működjön.

Újra és újra.

Kérdései vannak a hallókészülékkel kapcsolatban?

Ne habozzon, jelentkezzen a kizárólag ezzel a témával foglalkozó Nyílt Napra. Minden kérdésére választ kap, és alkalma nyílik kipróbálni hallókészüléket is.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.