Szakképzett hallásgondozóink választ adnak kérdéseire és segítenek kiválasztani egy alkalmas időpontot ingyenes hallásvizsgálatához és a megfelelő készülék kiválasztásához.

Kérjük adja meg adatait és munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során keresni fogja, hogy időpontot egyeztessen Önnel.

Hallókészülék kiválasztás

A megfelelő hallókészülék kiválasztása éppen olyan fontos, mint hallásgondozó szakemberé, aki azokat beállítja.

 

Az átfogó vizsgálatot követően a hallásgondozó szakember olyan egyénre szabott megoldást fog tanácsolni Önnek, amely kifejezetten arra a hallásvesztés típusra van kifejlesztve, amire önnek szüksége van, de illeszkedik az Ön szükségleteihez a hétköznapi életben, valamint amelyet az Ön anyagi helyzete is megenged.

A közösen kiválasztott készüléket legalább 15 napon keresztül ingyenesen és kötelezettségmentesen próbáhatja ki saját otthonában (ami nem jár vásárlási kötelezettséggel), hogy Ön könnyen megtanulja a hallókészülék és tartozékainak használatát, és meggyőződjön a készülék megbízhatóságáról.

Halláspontjainkban ingyenesen vehet részt a hallásvizsgálaton, és előjegyzési rendszerünknek köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat.

A legújabb technológia

Ragaszkodik régi készüléke "analog" hangzásához?
Sokan panaszkodnak arra, hogy a digitális hallókészülékek hangzása zavaróan szokatlan.
A legújabb készülékek már arra is képesek, hogy (igény esetén) a jól megszokott analog hangzást adják a legfrissebb digitális technológiai újdonságok nyújtotta előnyök mellett.

Bonyolítsa le telefonhívásat, vagy hallgassa kedvenc zenéit iPhone, iPad® and iPod touch® készülékéről közvetlenül a hallókészüléken keresztül, anélkül, hogy bármilyen egyéb kiegészítőt, adaptert vagy alkalmazást kellene használnod. 

A vezeték nélküli kiegészitők könnyed módon biztosítanak kapcsolatot a környező világgal. Nézzen televíziót, hallgasson zenét, vagy beszélgessen telefonon, a sztereó hang közvetlenül füleiben lévő hallókészülékekbe továbbítódik.

Az okos telefon alkalmazással közvetlenül, iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékedről vezérelheti hallókészülékeit. Az iOS-t használó készülékekkel való közvetlen kapcsolat lehetővé teszi a hangerő változtatását, vagy a különböző környezeti programok közötti váltást.


“A lányomék évek óta külföldön élnek. Nagy fájdalmam volt, hogy a hallásállapotom miatt csak írásban tudtuk a kapcsolatot tartani. Az új készülékemmel sokkal jobban értem, hogy mit mondanak, miközben Skype-on láthatom őket, ami azért is külön jó, mert így tudok olvasni a szájukról is.”

Károly - nyugdíjas építészmérnök

Ingyenesen hívható telefonszám:

06 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

Hallókészülék karbantartás és tisztítás

Attól, hogy egy hallókészülék látszólag működik, még nem biztos, hogy hogy megfelelően el tudja látni a feladatát.
A fülzsír és az izzadság, amiknek a készülékek ki vannak téve, szükségessé teszik a rendszeres tisztítást és karbantartást.

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék javítás

A fiók alján hever hallókészüléke, mert meg kellene javíttatni? Nem használja, mert be kellene állítani? Halk, nem szól, sípol...? 
Hallókészülékét HELYBEN átvizsgáljuk és kisebb hibáit megjavítjuk!


A kép csak illusztráció

“Tudtam, hogy a készülék jó. Azt is tudtam, hogy a bluetooth funkciója miatt a hang telefonról is egyenesen a gépen keresztül megy a fülembe, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Azért nem, mert kizártnak tartottam, hogy ez nálam bármilyen mértékben is működjön.

Amikor hazaértem a hivatalos átadóról, azért kipróbáltuk. Párom kisétált a konyhába, felhívott, és én felvettem.

Már ez egy olyan morbid fordulat volt, hogy mosolyognom kellett. Aztán beleszólt, és úgy hallottam a hangját, mintha a fejemből szólt volna. Tisztán emlékszem arra a mondatra, amit először kivettem a hangkavalkádból:
-Veszek paradicsomot, jó?

A párom beszélt tovább, mert azt hitte, semmi nem értettem,
de én csak fogtam a telefont, és elkezdtem szipogni. A 
pillanat, amikor életemben először végre összefüggően felismertem telefonból egy mondatot.

Nos, az felbecsülhetetlen érzés volt. 

Andrea, 26, az Auditus Halláspontok ügyfele. Hallásmaradvánnyal él. Újságíró és egyetemi hallgató.

Kérdései vannak a hallásvesztésével, vagy a hallókészülékekkel kapcsolatban?

Ne habozzon, szakképzett hallásgondozóink választ adnak kérdéseire és segítenek kiválasztani egy alkalmas időpontot ingyenes hallásvizsgálatához. 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.