Jöjjön el INGYENES rendezvényünkre, ahol most azoknak szeretnénk megoldást adni, akik szinte teljesen elveszették a hallásukat, vagyon rosszul hallanak!

Szeretnék ismét hallani, kérek időpontot!

Jó lenne elmenni, de nem alkalmas az időpont...

"Hallás-mentő" nap az
  Otonet Halláscentrumban

   2017.04. 5-6. (szerda-csütörtök)

A hallásmaradványos hallásállapot a kommunikáció minden pillanatát megnehezíti. Ez az az állapot, amikor erősítés nélkül valójában már nem hallunk, mások szerint pedig réges-rég siketek vagyunk...

Sokunk születése, kora gyermekkora óta így él, mások hallása fokozatosan romlott idáig. Vannak olyanok is akik betegség, vagy trauma következtében kénytelenek a csendet elviselni.

Mit nem adnánk azért, hogy újra halljunk! A szinte vakok érezhetnek így - újra látni akarják a fényt...azaz MINDENT!

Változtassa újra elviselhetővé életét!

Egy nap, ami azoknak szól, akiknek nincs már szó, nincs hír, nincs zene, nincs élet a CSENDen, az

AZ ÁTKOZOTT CSENDEN KÍVÜL!

Most nekik próbálunk segíteni a kifejezetten a a súlyos hallásvesztéssel és hallásmaradványal élőkre koncentráló különleges szakmai nappal, ahol célunk szerint olyan megoldásokat mutatunk, amikkel 4 hét múlva újra elérhetővé válik a telefonálás lehetősége és hallhatja otthon a szavakat, amikre oly régen vágyott...

Ha van megoldás, mi segítünk! Keresse ingyenes szakmai napunkat ha Ön vagy hozzátartozója súlyos hallásvesztéssel, vagy hallásmaradvánnyal él!

Kérjen időpontot az alábbi telefonszámon!

Otonet Halláscentrum

Cím: 1122 Budapest, Maros u. 16/b.
Telefon: +36 (30) 499-6790

Telefon: +36 (30) 499-6790

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

Honnan tudhatom, ha súlyos hallásvesztésem, vagy csak hallásmaradványom van?

Akinek súlyos hallásvesztése van, az már csak a hallókészülékkel erősített beszédet hallja. Hallásmaradvány esetén még a hagyományos hallókészülékkel erősített beszéd is nehezen, vagy alig hallható.

Mindkét esetre jellemző, hogy a magas hangok (a nők és a gyermekek beszéde) szinte teljesen elvesznek és beszédértéshez szükség van a szájról olvasásra is.

Hogyan segíthetnek a legmodernebb hallásmaradványos készülékek?

A kifejezetten erre a hallásvesztés típusra kifejlesztett készülékek képesek rá, hogy nagyothalló számára már nem hallható frekvenciákon érkező hangokat olyanná alakítsák, hogy azok beleessenek a hallható tartományba.

Ezek a készülékek képesek arra is, elegendő erősítő hatást fejtsenek ki annak érdekében, hogy a beszéd hallhatóvá válljon.

Hogyan segítenek nekem jobban hallani a hallókészülék kiegészítők?

A kiegészítők segítségével a TV, telefon, vagy más hangforrásból érkező hangokat veszteség nélkül, közvetlenül juttathatja hallókészülékébe. Távirányítója segítségével egyszerűen válthat beállított hallókészülék programjai között, vagy állíthat azok hangerején.

A szájról olvasás segíthet telefonálás közben

Beszélgessen barátaival, szeretteivel számítógépen, tableten, vagy okostelefonján! Miközben a kiegészítők a hangot közvetlenül hallókészülékébe juttatják, beszélgető partnere száját figyelve biztosabban értheti meg annak mondanivalóját.

Iphone-ja, vagy Ipadje van? Még egyszerűbb a helyzet, a csatlakozáshoz még kiegészítőkre sincs szükség!

A jól megszokott hangzás

Ragaszkodik régi készüléke "analog" hangzásához?
Sokan panaszkodnak arra, hogy a digitális hallókészülékek hangzása zavaróan szokatlan.
A legújabb készülékek már arra is képesek, hogy (igény esetén) a jól megszokott analog hangzást adják a legfrissebb digitális technológiai újdonságok nyújtotta előnyök mellett.

 

“A lányomék évek óta külföldön élnek. Nagy fájdalmam volt, hogy a hallásállapotom miatt csak írásban tudtuk a kapcsolatot tartani. Az új készülékemmel sokkal jobban értem, hogy mit mondanak, miközben Skype-on láthatom őket, ami azért is külön jó, mert így tudok olvasni a szájukról is.”

Károly - nyugdíjas építészmérnök, hallásmaradványos

Jöjjön el ingyenes rendezvényünkre, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálják,
és a helyszínen kipróbálhatja modern, súlyos hallásvesztésre és hallásmaradványra tervezett hallókészülékeinket, vezeték nélküli kiegészítőinket és kommunikációs megoldásainkat is!

A rendezvény csak két napos, 2017. április 5-6.-ára vannak szabad helyek, korlátozott számban.

A kép csak illusztráció

“Tudtam, hogy a készülék jó. Azt is tudtam, hogy a bluetooth funkciója miatt a hang telefonról is egyenesen a gépen keresztül megy a fülembe, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Azért nem, mert kizártnak tartottam, hogy ez nálam bármilyen mértékben is működjön.

Amikor hazaértem a hivatalos átadóról, azért kipróbáltuk. Párom kisétált a konyhába, felhívott, és én felvettem.

Már ez egy olyan morbid fordulat volt, hogy mosolyognom kellett. Aztán beleszólt, és úgy hallottam a hangját, mintha a fejemből szólt volna. Tisztán emlékszem arra a mondatra, amit először kivettem a hangkavalkádból:
-Veszek paradicsomot, jó?

A párom beszélt tovább, mert azt hitte, semmi nem értettem, de én csak fogtam a telefont, és elkezdtem szipogni. A pillanat, amikor életemben először végre összefüggően felismertem telefonból egy mondatot.

Nos, az felbecsülhetetlen érzés volt. 

Andrea, 26, az Auditus Halláspontok ügyfele. Hallásmaradvánnyal él. Újságíró és egyetemi hallgató.

 

 

Kérdései vannak a súlyos hallásvesztésével, vagy a hallásmaradványos állapottal kapcsolatban?

Ne habozzon, jelentkezzen a kizárólag ezzel a témával foglalkozó Hallás-mentő napra. Minden kérdésére választ kap, és alkalma nyílik kipróbálni a legmodernebb hallásjavító technológiát is.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.