Visszaadjuk hallását - Megmentjük az embert!

Amikor már valójában nem hallunk, mások szerint régen siketek vagyunk, akkor pont annyit adnánk azért, hogy újra halljunk, mint akkor, amikor már szinte vakok vagyunk, és újra látni akarjuk a fényt...azaz MINDENT!

Jöjjön el INGYENES rendezvényünkre, ahol most azoknak szeretnénk megoldást adni, akik szinte teljesen elveszették a hallásukat, vagyon rosszul hallanak!


Ez a nap azoknak szól, akiknek nincs már szó, nincs hír, nincs zene, nincs élet, ami van, az a CSEND, az átkozott CSEND!

Most nekik próbálunk segíteni ezzel a speciális szakmai nappal, ahol a célunk, hogy 4 hét múlva újra hallja otthon a szavakat, amikre oly régen vágyott, esetleg tudjon akár telefonálni...

Ha van megoldás, most segítünk!

Keresse ingyenes szakmai napunkat magának, vagy hozzátartozójának, és kérjen időpontot az alábbi telefonszámon, vagy a gombra kattintva!

"Hallásmaradványos" szakmai nap az Otonetnél!

   2017.04. 5-6. (szerda-csütörtök)

Otonet Halláscentrum

Cím: 1122 Budapest, Maros u. 16/b.
Telefon: +36 (30) 499-6790

Telefon: +36 (30) 499-6790

- munkanapokon 8 és 16 óra között - 

 

“A lányomék évek óta külföldön élnek. Nagy fájdalmam volt, hogy a hallásállapotom miatt csak írásban tudtuk a kapcsolatot tartani. Az új készülékemmel sokkal jobban értem, hogy mit mondanak, miközben Skype-on láthatom őket, ami azért is külön jó, mert így tudok olvasni a szájukról is.”

Károly - nyugdíjas építészmérnök, hallásmaradványos

Kérdései vannak a súlyos hallásvesztésével, vagy a hallásmaradványos állapottal kapcsolatban?

Ne habozzon, jelentkezzen a kizárólag ezzel a témával foglalkozó Hallás-mentő napra. Minden kérdésére választ kap, és alkalma nyílik kipróbálni a legmodernebb hallásjavító technológiát is.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.