Ön, vagy ismerőse idegesítő fülzúgástól, vagy csengéstől szenved?

Az ok akár lehet a fülzúgás (tinnitus) is. Jelenleg 300-500 ezer magyar szenved tinnitusban az Magyar Tinnitus Egyesület becslései szerint.

Enyhe esetben úgy hangozhat, mint egy idegesítő csengő, zúgás, vagy sípolás. Komolyabb esetben akár depressziót, szorongást és öngyilkos gondolatokat is eredményezhet.

A tinnitust az is okozhatja, ha Ön erős zajnak van kitéve, fejsérülést szenved, vagy vérkeringési problémái vannak – de akár a felhalmozódott fülzsír is. Szintén ismert mellékhatásként tartják számon több, mint 200 vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszer esetében.

A tinnitus nem köthető a hallásvesztéshez; sokkal inkább egy másik betegség kísérő tünete lehet. Bár még mindig vitáznak rajta, hogy van-e rá gyógymód, kezelésére már bizonyítottan létezik néhány sikeres lehetőség, többek között állkapocs-csont problémák fogászati kezelése, stressz csökkentő feladatok, allergia-kezelés és alternatív gyógymódok. Sok esetben a hallókészülékek is képesek enyhíteni a tinnitus tüneteit, hiszen ezek az eszközök elnyomhatják, illetve elfelejtethetik a fejben, fülben hallani vélt hangot. Az Auditus.Net hallásgondozó szakemberei segítségével áttekinthet számos lehetőséget, amely megnyugvást biztosíthat Önnek, vagy fülzúgásban szenvedő szeretteinek.

[quoteRotator]
Ha többet szeretne megtudni, kérjen információt a füzúgásról, vagy kérjen vizsgálati időpontot még ma.